Waarom PIJN & CO?

PIJN & CO is een website voor kinderen, jongeren, ouders en professionals die te maken hebben met chronische pijn. De site geeft op een interactieve manier informatie over chronische pijn en wat eraan te doen is! Er zijn filmpjes te zien, quizzen te maken en er is informatie te lezen. Wij merken dat de uitleg over chronische pijn belangrijk is, in het behalen van resultaten tijdens de behandeling van deze klachten. En in het weer actief kunnen meedoen! De informatie op de site wordt toegankelijk wanneer je een toegangscode hebt.

Toegangscode aanvragen
De site wordt toegankelijk met een code die samenhangt met een abonnement. Na inschrijving en betaling van de abonnementsgelden wordt de code toegestuurd en heb je toegang tot alle informatie! De informatie is beschikbaar en handig voor artsen, kinderfysiotherapeuten en psychologen die hiermee een interactieve tool in handen krijgen voor de educatie van jongeren met chronische pijn en hun ouders. Als professional mag je dan de ‘site’ delen met je patiĆ«nten, die zijn geen abonnementsgeld verschuldigd. Je kunt de code aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Abonnementsprijzen
1 gebruiker: 99,- euro*
2-5 gebruikers: 139,- euro*
6-10 gebruikers: 179,- euro*
*Prijzen zijn onder voorbehoud, ex. btw. en gelden per jaar. Gebruikers zijn de professionals binnen een praktijk of instelling.

Vragen & contact

Wil je graag meer informatie over PIJN & CO, de toegangscode en/of het abonnement? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het mailadres: info@pijnenco.nl

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld