Doe de test en vind het antwoord op jouw vraag!

Je hebt vast en zeker allerlei vragen die door je hoofd spelen en waar je antwoord op wil hebben! Dat kan door de test te doen. Je krijgt zelf een aantal vragen waar je antwoord op kunt geven, omdat wij denken dat je meer weet dan je zelf denkt. Wanneer je het antwoord zelf niet weet geven wij je het antwoord. Aan de slag dus!

DOE DE TEST!

Hoe zit het precies?

Is je interesse in het herkennen en benaderen van chronische pijn gewekt door het volgen van de test? Hieronder kun je 7 lessen volgen die je tot in detail vertellen hoe het precies zit. Je hoeft natuurlijk niet alle lessen direct achter elkaar te volgen, neem vooral je tijd om ze te bestuderen! Begin bij les 1, heb je deze afgerond? Ga dan door naar les 2, enzovoort. Leer op deze wijze stap voor stap omgaan met chronische pijn.Film

Uitleg: Wat is pijn?

Pijn is een alarmsignaal dat je waarschuwt voor gevaar! ‘Stop met bewegen want er is iets mis met je enkel’: wanneer je je enkel verzwikt is dat een goede reactie. De enige manier om pijn te meten is middels je eigen beleving. De medische oorzaak van chronische pijn is onbekend. Soms is er een aanleiding zoals een breuk, een kneuzing of een infectie, maar vaak gebeurt het ook zonder aanleiding.

Meer informatie

Wist je dat?

Er zijn van allerlei dingen bekend over chronische pijn. Wist je dat chronische pijn pijn is die langer dan drie maanden aanwezig is? Wil je nog meer weten? Dat zit je hier goed!

LEES MEER